Freitag, 31. Juli 2020

Pre budúcich projektantov...

Bez druhej lebo aspoň dvojsedadlovej latríny to nejde…


Ulovil som diviaka

v bruchu teraz huláka

kto z hajzlu ho konečne odláka

dáma sa nám pokaká


6 Kommentare:

  1. POMOC !!! ...nie "pomoč" - u Teba všetko možné !! Ja si neviem poradiť bez šmajlíkov ! Ako Ti mám dať na vedomie, že sa smejem ...a smejem ..až sa skoro ..no veď vieš čo !!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Zmáčkni pravou myš a klikni na emodži a smajlíci jsou k dispozici 😜

      Löschen
  2. Je tu ještě šance
    udat kance
    v bance

    AntwortenLöschen
  3. Ty si mudry, jak babkine hudry ...ja žiadne emodži nemám žiadnou myšou ...ani pravou ..asi mám vadnú myš, potrebujem potkana !
    " ...udat kance v bance ! " Na SK sotva! Potrebovala som niekomu vložiť na účet nejaké euráče- má účet vo VUB, tak idem do najbližšieho mestečka do pobočky, kde bežne chodievam platiť. Zaparkujem ako naposledy pred "corona karantenou" postavím sa pred dvere banky s fotobunkou a ony NIČ!! Dívam sa, veľkým je napísané : " Otvaracie hodiny od 10:00 do 03.:00 hod". " Do čerta , ešte je len štvrť na desať to musím toľko čakať?! ... dívam sa, dívam ... to kto chodí do banky o tretej nadránom !!! ?? To čo majú za pracovný čas!! Pozriem sa nad dvere a tam je : " Herňa - nočný bar" Tak v Sečovciach je zrušená pobočka banky, ale zato v jej noblesných priestoroch je Herňa - nočný bar. Peniaze som mohla minúť aj tam, ale s tým by asi nesuhlasil ten, čo na ne čakal.
    Takže žiadna šance udat kance v bance pre mňa nie je !!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Jsou i jiné banky. než peněžní. Např. krevní. 😎🧐👀

      Löschen
  4. Máš pravdu , aj spermo banka ešte prichádza do uvahy ....

    AntwortenLöschen

Smutná, mrazivá cesta

  Vrátili me sa z cesty a stál pred domom: (Foto renomovaný fotograf Alan Hydža, dúfam, že nám odpustí.) Hoci lišiak stál a pózoval ako prof...