Montag, 2. November 2020

reinkarnácia - po plošnom testovaní Corony na Slovensku asociácia

 

Ajhľa - to nie Umberto Eco! Ale ecce homo:

Portrét podľa modelu Jeho Veličenstva Kráľa Rukolu, nech nám žie večne,

zhotovený infantkou L., poslucháčkou 5. alebo 6.(?) semestru architektúry ETH Zürich, r. P. MMXX


Praotec komunizmu - znovu tu?


Alebo tu zase niekto či niečo máta? Nejaký Zmatkovič?


(https://www.blogger.com/blog/posts/2974887153143761788)

6 Kommentare:

  1. Ani som nemusela čítať , hneď mi bolo jasne že to princezná Leonie spáchala.... tá sa podedila ... pogubkila ... V tom portrete je kusisko lásky, lebo Ty nie si taký pekný, učesaný! Či už áno??? Držím mladej pani kolegyni všetky prsty a moje zvery všetky labky, nech tento svet ona skrášli, už keď mne sa to veľmi nepodarilo.

    Zmatkovič robí zmatky ...z matky ?? Ja som sa nechala ním nachytať a začípovať , a ono mi to nefunguje! Nemám k tomu manuál zrejme.
    Aj som to u neho reklamovala, ale dostala som odpoveď, že mám vyčkať času, ako hus klasu!! No môže si toto jeden republikánsky liberálny panovník dovoliť, prirovnať ma k husi?? Či očakáva príchod husitov na SK ...? No vážne neviem, čo sa ide diať . Prišli sme na to, že sme národ zdravý, čulý ako repa, len časť z nás sa zlostí, že sa nám demonštrovať nechce. Pre tých som zase jeho ovca. Ja raz neviem, čo som to teda -hydina, či nejaký zver ??.... srnkou by som rada bola . Tak ma ale nikto neoznačil.

    Ja tu neviem pridávať smajlíkov . Veľmi mi chýbajú!
    Krásny deň prajem všetkým! Som síce podľa krásneho certifikátu negatívna, ale náladu mám pozitívnu!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. 😁 zmáčkni v poli komentáře pravou myš a vyber emodži a objeví se paleta se smajlíkama.😜

      Löschen
  2. No, aha ho, beťara , čo mi na to, že mi ten číp nefunguje, odpísal : " Je nám to ohromne ľúto čip nezaregistroval mozog v tomto prípade nieje možné aktivovať čip. Reklamácia nieje mozna z dôvodu že problém nastal na strane spotrebiteľa. Ubezpečujeme Vás že čip je vyrobený v súlade z vysokými požiadavkami na kvalitu tochto zariadenia a po nájdení čo i len malého množstva mozgového orgánu je bezprostredne aktivovaný."

    AntwortenLöschen
  3. Naštěstí jsem si všiml, že na nás pomrkava..

    AntwortenLöschen
  4. Marx a Engels z dnešního pohledu byli pěkné máničky, pěkně by zapadli do kruhů umělecké avantgardy a třeba by z nich vyrostla konkurence Beatles :)

    AntwortenLöschen

Smutná, mrazivá cesta

  Vrátili me sa z cesty a stál pred domom: (Foto renomovaný fotograf Alan Hydža, dúfam, že nám odpustí.) Hoci lišiak stál a pózoval ako prof...